Disclaimer


Aan de inhoud van de internetsite van Bedrijfsfotograaf Culemborg kunnen geen rechten worden ontleend. Bedrijfsfotograaf Culemborg streeft ernaar volledige en correcte informatie te verschaffen, maar staat niet garant voor de volledigheid en juistheid van de informatie.
Tevens behoudt Bedrijfsfotograaf Culemborg zich het recht voor om de inhoud van deze internetsite te allen tijde te wijzigingen, zonder melding vooraf of achteraf en zonder opgaaf van reden. Deze wijzigingen betreffen de gehele inhoud van de internetsite, dus ook de tarieven en de inhoud van de disclaimer.

Bedrijfsfotograaf Culemborg is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van internetsites die via hyperlinks op deze site benaderd kunnen worden. Gebruik van deze hyperlinks is geheel op eigen risico.

Het fotografisch materiaal van deze internetsite is eigendom van Bedrijfsfotograaf Culemborg. Niets daarvan mag door derden worden gebruikt, zonder schriftelijk toestemming van Bedrijfsfotograaf Culemborg. Wilt u materiaal gebruiken, neem dan contact op via het contactformulier op deze internetsite.

Deze internetsite en alle uitingen daarop vallen onder Nederlands recht.

CONTACT

Bedrijfsfotograaf Culemborg
Kees de Winter
Bakelbos 3
4101 KG Culemborg

info@bedrijfsfotograafculemborg.nl
06 - 288 08 173

KvK: 72217421
Btw: NL002035863B24

SOCIAL MEDIA